top of page

Segona victòria del Prebenjamí A davant un gran rival.

PREBENJAMÍ A. 1

PREMIA MAR. 0

El dissabte 26 d'octubre a les 9 del matí a can Xalant, s'enfrontaven el Prebenjamí "A" del Juventus i el Premià de Mar. Només era el seu tercer partit, però els nostres jugadors volien confirmar el bon inici de temporada i aconseguir la segona victòria consecutiva contra un gran rival, que no posaria les coses fàcils.

El partit va començar amb domini de l'equip visitant. El Premià assetjava la portaria del Juventus en busca d'un gol que obrís el marcador. Però un Juventus molt ordenat, amb un joc molt intens i amb les idees ben clares, va anar creixent des de la defensa per acabar la primera part amb alguna ocasió de gol que podria haver trencat la igualtat del partit. Finalment cap equip va poder imposar el seu domini i es va arribar a la mitja part amb l'empat a zero inicial.

A la segona part, el partit va pujar encara més d'intensitat, i amb els dos equips jugant de tu a tu, al minut 34 una jugada de contraatac de la Juventus va acabar amb un gran gol que posava el 1-0 al marcador. A partir d'aquest moment els visitants van apretar per aconseguir l'empat, però de nou la gran defensa de tot l'equip, des del porter fins als davanters, va permetre mantenir la portaria a zero fins al final del partit.

Amb el xiulet final de l'àrbitre els jugadors van poder celebrar una nova victòria que els permet seguir creixent com a equip en el seu primer any de competició.


Featured Posts
Vuelve pronto
Una vez que se publiquen entradas, las verás aquí.
Recent Posts
Search By Tags
No hay tags aún.
Follow Us
  • Facebook Clean
  • YouTube Clean
  • Twitter Clean
  • Instagram Clean
bottom of page