Victòria sòlida de l´Amateur A davant el Llavaneres per continuar líders.

October 29, 2019

 

Llavaneres - Amateur A (0-6)

 

Victòria sòlida del nostre Amateur A per 0-6 davant el Llavaneres per continuar líders de la categoria.

Malgrat el resultat tant voluminós, els 3 punts van ser treballats des del minut 1 amb ocasions de molt de perill a favor del nostre Amateur. El gol no va fer-se esperar i al minut 13, després d'una gran jugada col·lectiva, Xavier Llopis va definir plàcidament al primer pal del porter. Just abans d'acabar la primera part, dos gols de Marc Serra va augmentar la distància per marxar al descans amb més tranquil·litat.

La segona part va tenir el mateix color que la primera, malgrat que el conjunt llavanerenc van sortir més lluitadors per poder retallar distancies. Però la possessió era clarament pels nostres i en una altra jugada col·lectiva, Jordi Clanxet rematava a plaer per posar el 4-0 al marcador. Al final del partit, un golàs de Víctor Aguilar i un altre remat de cap de Marc Vicedo van fixar el 0-6 final per aconseguir els 3 punts que ens manté en el més alt de la classificació.

 

 

 

Share on Facebook
Share on Twitter
Please reload

Featured Posts

I'm busy working on my blog posts. Watch this space!

Please reload

Recent Posts
Please reload

Search By Tags

I'm busy working on my blog posts. Watch this space!

Please reload

Follow Us
  • Facebook Clean
  • YouTube Clean
  • Twitter Clean
  • Instagram Clean

FOLLOW US HERE: 

© 2012 Juventus AC Mataro. Proudly created with Wix.com

  • Facebook Clean
  • Twitter Clean
  • Instagram Clean
  • YouTube Clean