top of page

Victòria sòlida de l´Amateur A davant el Llavaneres per continuar líders.

Llavaneres - Amateur A (0-6)

Victòria sòlida del nostre Amateur A per 0-6 davant el Llavaneres per continuar líders de la categoria.

Malgrat el resultat tant voluminós, els 3 punts van ser treballats des del minut 1 amb ocasions de molt de perill a favor del nostre Amateur. El gol no va fer-se esperar i al minut 13, després d'una gran jugada col·lectiva, Xavier Llopis va definir plàcidament al primer pal del porter. Just abans d'acabar la primera part, dos gols de Marc Serra va augmentar la distància per marxar al descans amb més tranquil·litat.

La segona part va tenir el mateix color que la primera, malgrat que el conjunt llavanerenc van sortir més lluitadors per poder retallar distancies. Però la possessió era clarament pels nostres i en una altra jugada col·lectiva, Jordi Clanxet rematava a plaer per posar el 4-0 al marcador. Al final del partit, un golàs de Víctor Aguilar i un altre remat de cap de Marc Vicedo van fixar el 0-6 final per aconseguir els 3 punts que ens manté en el més alt de la classificació.


Featured Posts
Vuelve pronto
Una vez que se publiquen entradas, las verás aquí.
Recent Posts
Search By Tags
No hay tags aún.
Follow Us
  • Facebook Clean
  • YouTube Clean
  • Twitter Clean
  • Instagram Clean
bottom of page