Dos parts molt diferents condemnen al nostre Juvenil B

November 4, 2019

Llavaneres 3-1 Juvenil B.

 

Els verds no aconsegueixen puntuar en un partit que ha tingut dues parts molt diferenciades. La primera, que s'han endut els verds per 1-0, ha estat dominada pel Juventus amb disciplina tàctica enfront el seu rombe de mig camp i aconseguir construïr jugades des de darrere i finalitzant 4 vegades a la porteria rival clarament. Però la mitja part ha sentat malament al Juventus i ha sortit molt despistat, encaixant 2 gols als primers minuts i ja no han pogut trobar-se en el partit. La disciplina ja no hi era i cadascú volia fer la guerra pel seu bàndol, fet que dificultava tant la creació de jugades com l'estratègia defensiva. Tot i això, ens quedem amb les bones sensacions de la primera part. A seguir treballant!

 

 

 

Share on Facebook
Share on Twitter
Please reload

Featured Posts

I'm busy working on my blog posts. Watch this space!

Please reload

Recent Posts
Please reload

Search By Tags

I'm busy working on my blog posts. Watch this space!

Please reload

Follow Us
  • Facebook Clean
  • YouTube Clean
  • Twitter Clean
  • Instagram Clean

FOLLOW US HERE: 

© 2012 Juventus AC Mataro. Proudly created with Wix.com

  • Facebook Clean
  • Twitter Clean
  • Instagram Clean
  • YouTube Clean