Dos parts molt diferents condemnen al nostre Juvenil B

Llavaneres 3-1 Juvenil B.

Els verds no aconsegueixen puntuar en un partit que ha tingut dues parts molt diferenciades. La primera, que s'han endut els verds per 1-0, ha estat dominada pel Juventus amb disciplina tàctica enfront el seu rombe de mig camp i aconseguir construïr jugades des de darrere i finalitzant 4 vegades a la porteria rival clarament. Però la mitja part ha sentat malament al Juventus i ha sortit molt despistat, encaixant 2 gols als primers minuts i ja no han pogut trobar-se en el partit. La disciplina ja no hi era i cadascú volia fer la guerra pel seu bàndol, fet que dificultava tant la creació de jugades com l'estratègia defensiva. Tot i això, ens quedem amb les bones sensacions de la primera part. A seguir treballant!


Featured Posts
Próximamente habrá aquí nuevas entradas
Sigue en contacto...
Recent Posts