L´Amateur A continua sumant de tres en tres.

November 5, 2019

AMATEUR.            5

PREMIA CE. B.      1

 

L'Amateur A aconsegueix ple de victòries, guanyant al CE Premia B a casa per 5-1

L'Amateur A segueix amb la seva escalada de resultats.
De moment és l'únic equip de la Lliga que manté el seu caseller de derrotes a 0, seguit de prop de UD Molins B a només 2 punts.

El partit contra el Premia s'esperava com un partit treballat i difícil.
Així va ser doncs a pesar que els locals van aconseguir avançar-se amb un gol de Serra als pocs minuts de l'inici, els jugadors del Premia van fer una primera meitat molt competitiva i van posar el partit molt difícil als locals.

En la segona meitat i amb alguns canvis tàctics, els verds van tornar a mostrar el seu bon futbol començant a engrossir el marcador i imposant un ritme de joc més alt. Amb tot això van començar a arribar els gols fins al 5-1 en el minut 70 aproximadament.

En aquest moment es va parar el partit per un xoc fortuït  que deixar mig inconscient i molt adolorit per un colp en la gola al jugador visitant Hamza L'Ahmadi que va haver de ser atés pels serveis mèdics en el centre del camp i traslladat a l'hospital de manera urgent.
Al final i amb un resultat de 5-1 en el marcador tots dos equips conjuntament amb l'arbitre van decidir donar per conclòs el partit sense jugar els prop de 20 minus que quedaven per al final del partit.

Des de Juventus AC esperem la recuperació ràpida de Hamza jugador del Premia CE. Per davant del futbol i l'esport estan les persones i la seva recuperació és el més important sigui del bàndol que sigui.

 

 

 

Share on Facebook
Share on Twitter
Please reload

Featured Posts

I'm busy working on my blog posts. Watch this space!

Please reload

Recent Posts
Please reload

Search By Tags

I'm busy working on my blog posts. Watch this space!

Please reload

Follow Us
  • Facebook Clean
  • YouTube Clean
  • Twitter Clean
  • Instagram Clean

FOLLOW US HERE: 

© 2012 Juventus AC Mataro. Proudly created with Wix.com

  • Facebook Clean
  • Twitter Clean
  • Instagram Clean
  • YouTube Clean