top of page

Un Benjamí A molt competitiu aconsegueix un punt important davant d´un bon rival.

Benjamí A - Cerdanyola (5-5)

Partit molt entretingut entre dos rivals que van buscar la victòria des del primer minut. Ens vam avançar 4 vegades al marcador, però cada gol local era contestat pels visitants fins al 4-4. Al final del partit el Cerdanyola va aconseguir posar-se 4-5 però un gol de fora l'àrea d'en Ianis va significar l'empat final. Partit que ens farà veure que qualsevol rival pot competir independentment de la classificació. L'equip segueix 4rt amb 10 punts i amb una sensació que encara hi ha molt de marge de millora. A seguir Juve!!


Featured Posts
Vuelve pronto
Una vez que se publiquen entradas, las verás aquí.
Recent Posts
Search By Tags
No hay tags aún.
Follow Us
  • Facebook Clean
  • YouTube Clean
  • Twitter Clean
  • Instagram Clean
bottom of page