Partit molt igualat davant el Calella de l´Aleví C

Alevi C - Calella

Partit molt igualat on la Juventus al minut 5 s'ha abançat al marcador pero rapidament el calella ha empatat i el joc ha estat molt intens. La segona part ha sigut igual ja que la Juve s'ha abançat per 2-1 pero el Calella ha empatat un altre cop. A la tercera mes del mateix pero en aquest cas el Calella ha fet el 4 i s'han abançat al marcador per primer cop al partit. La Juve ho ha intentat de totes les maneres pero no hem pogut puntuar. Resultat final: 4-3


Featured Posts
Próximamente habrá aquí nuevas entradas
Sigue en contacto...
Recent Posts
Search By Tags
No hay tags aún.
Follow Us
  • Facebook Clean
  • YouTube Clean
  • Twitter Clean
  • Instagram Clean

FOLLOW US HERE: 

© 2012 Juventus AC Mataro. Proudly created with Wix.com

  • Facebook Clean
  • Twitter Clean
  • Instagram Clean
  • YouTube Clean