Gran empat de l´Infantil B davant el RCE Espanyol

January 15, 2020

 

Amb un camp que feia goig de la gent que hi havia, l'Infantil B es va posar més que mai el mono de la feina, i prou que ho van aconseguir.

Poques vegades podem veure un club com l'Espanyol jugant al nostre camp i aquest cop  no van decepcionar. L'Espanyol va començar desplegant un futbol molt atractiu, donant una lliçó de com aprofitar tot el camp de joc.

L'Espanyol imposava la seva capacitat tècnica i física però  els nostres jugadors arribaven a tots els talls sent molt solidaris i ajudant-se en tot moment. Malgrat tot, l'Espanyol arribava a porteria, però els seus xuts o bé els parava el porter o la rebutjava la defensa.

Per contra  nosaltres mica en mica van treure els nervis de sobre i vam llençar algun contraatac, que causaven molts dubtes a les defenses espanyolistes. La segona part va començar amb un Espanyol llençat al atac però sense acabar de tenir, ni la paciència ni l'habilitat per superar les nostres línies de pressió. Els últims 10 minuts van ser d'infart, nosaltres cada cop que podiem sortiem al contraatac amb accions individuals d'el davanter, inclusa pocs minuts del  final vam tenir una molt clara que podia haver significat la victòria. 

Un empat que va ser una festa en un partit molt complert amb molt bona feina de tots els jugadors i cos tècnic. 

Un, dos, tres... Juventus!!

 

 

 

 

 

Share on Facebook
Share on Twitter
Please reload

Featured Posts

I'm busy working on my blog posts. Watch this space!

Please reload

Recent Posts
Please reload

Search By Tags

I'm busy working on my blog posts. Watch this space!

Please reload

Follow Us
  • Facebook Clean
  • YouTube Clean
  • Twitter Clean
  • Instagram Clean

FOLLOW US HERE: 

© 2012 Juventus AC Mataro. Proudly created with Wix.com

  • Facebook Clean
  • Twitter Clean
  • Instagram Clean
  • YouTube Clean