top of page

Gran empat de l´Infantil B davant el RCE Espanyol

Amb un camp que feia goig de la gent que hi havia, l'Infantil B es va posar més que mai el mono de la feina, i prou que ho van aconseguir.

Poques vegades podem veure un club com l'Espanyol jugant al nostre camp i aquest cop no van decepcionar. L'Espanyol va començar desplegant un futbol molt atractiu, donant una lliçó de com aprofitar tot el camp de joc.

L'Espanyol imposava la seva capacitat tècnica i física però els nostres jugadors arribaven a tots els talls sent molt solidaris i ajudant-se en tot moment. Malgrat tot, l'Espanyol arribava a porteria, però els seus xuts o bé els parava el porter o la rebutjava la defensa.

Per contra nosaltres mica en mica van treure els nervis de sobre i vam llençar algun contraatac, que causaven molts dubtes a les defenses espanyolistes. La segona part va començar amb un Espanyol llençat al atac però sense acabar de tenir, ni la paciència ni l'habilitat per superar les nostres línies de pressió. Els últims 10 minuts van ser d'infart, nosaltres cada cop que podiem sortiem al contraatac amb accions individuals d'el davanter, inclusa pocs minuts del final vam tenir una molt clara que podia haver significat la victòria.

Un empat que va ser una festa en un partit molt complert amb molt bona feina de tots els jugadors i cos tècnic.

Un, dos, tres... Juventus!!


Featured Posts
Vuelve pronto
Una vez que se publiquen entradas, las verás aquí.
Recent Posts
Search By Tags
No hay tags aún.
Follow Us
  • Facebook Clean
  • YouTube Clean
  • Twitter Clean
  • Instagram Clean
bottom of page